Tomater och sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Skölj och borsta potatisarna i kallt vatten. Dela och lägg dem i en långpanna. Skala och skär morötter och palsternackor i bitar och blanda med potatisarna
Ugnsrostad potatis med fetaost, rödlök och oliver. Mariette med bloggen Liljor och tulpaner, hade blivit bjuden på detta på en fest och bloggade om det
I det här fallet blev det ljuvliga svampar fyllda med oströra ochugnsrostade tomater som gratinerades och serverades med små järpar ochugnsrostade potatishalvor
Idag passade det att göra rejäl varm mat med åska och regn utanför fönstret. Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Servera de nystekta schnitzlarna med den ugnsrostade potatisen och anjovisecremen. Man behöver ju inte alltid försöka sig på konststycket att skiva en citronskiva och försöka linda till en anjovisfilé och fylla med lite kapris
Ugnsrostad potatis- & brysselkål. Till detta gjorde jag ugnsrostad delikatesspotatis och brysselkål. Att sitta och skriva blogginlägg om god mat när man hungrig är inget att rekommendera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.