125 g smörSå här gör du Starta ugnen på 200 grader Mät upp mjöl och salt i en bunke Tillsätt hälften av mölken och vispa till en slät smet Vispa ner resten av mjölken, ägg och 1 dl av keson Skala och grovriv potatisen Rör ner potatisen i smeten Lägg smöret i en långpanna och ställ in i ugnen så smöret smälter Tag ut långpannan och häll ner smeten i långpannan med det smälta smöret Grädda pannkakan i mitten av ugnen ca 30 minuter (eller tills pannkakan får lite färg Servera med resten av keson, gärna lingonsylt och en god sallad Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 38
Ugnspannkakamed fläsk, en gammal goding som det var väldigt länge sedan jag gjorde, men jag tänkte att jag skulle dela med mig av receptet i alla fall eftersom det är så himla bra
Ugnspannkakamed kesella. Eller ugnspannkaka. Det är med skräckblandad förtjusning skall ni veta. Några ägg, lite kesella och jordgubbar senare var saken biff
Lägg ut fisken i en ungssäkerform och salta fisken. Vispa samman vetemjöl lagalätt och chilisåsen. Efter 15 minuter tar du ut formen och öser och rör lite i såsen
Röran smakar förträffligt bra tillsammans med pasta och lite riven ost, men jag kan tänka mig att det också kan vara gott att servera röran som tillbehör till annan mat, t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.