Salt och peppar. Skölj rot- och grönsaker, tärna squash, strimla paprikan och grovriv moroten. Värm en stekpanna med matfett/olja och låt köttstrimlet fräsa någon minut och tillsätt sedan krossad vitlök
Salt och peppar. Skiva tomaten tunt och fördela mellan snitten. Skala och skiva löken, hacka chilin med eller utan kärnor (det blir mycket starkare med kärnor i), kärna ur och tärna paprikan, skala och grovriv moroten, häll av vätskan från majsen
Salt och peppar. Snitta falukorven i inte allt för tjocka skivor och inte ända längst ned. Räkna snitten och skär hälften så många skivor från squashen
Detta gjorde jag iordning igår och det blev verkligen lyckat. Fler matrecept finns under kategorin ”matrecept + tips” som hittas under presentationsbilden i vänster sidokolumn
Salt och peppar. Snitta falukorven i inte allt för tjocka skivor och inte ända längst ned. Räkna snitten och skär hälften så många skivor från squashen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.