Ugnsbakad torsk med frasig senapstäcke
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port)
  • 60 g torsk
  • 2 krm kapris
  • 2 krm dijonsenap
  • 1 msk creme fraiche
  • 1/4 skorpa
  • 1/4 krm peppar
  • 1 1/2 msk ricotta
  • 2 ugnsformar
  • 2 skålar
  • 2 skedar mortel
  • 340 g torsk
  • 2 msk kapris
  • 1/2 burk finhackade gröna oliver
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 skorpor
  • 1 krm peppar
  • 1 1/2 dl ricotta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.