Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakadefisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Tag fisken (som är urtagen och huvudet borttaget på) och skölj den. Lägg fiskeni en smord form. Krydda sen ordentligt med salt, peppar, citronpeppar och fiskkrydda
Tisdagsfisk. saften av ½ citron. Lägg torskfiléni en ugnsform. Salta, peppra och pressa över citronsaft. Dela broccolini små buketter, koka dem lätt i saltat vatten och lägg ovanpå fisken
Skala potatisen och ställ åt sidan för tillfället. (jag brukar servera laxen med pressad potatis och då går det snabbare att koka den om man skär den imindrebitar)
blirfantastiskt god och saftig när den tillagas långsamt på låga. Ugnsbakad lax. Till. laxen en fräsch, vårig fänkålssallad med en frisk och örtig kall
Den här fiskrätten är intesärskiltmärkvärdigisig, men såsen gott folk. Själva fisken ugnsbakas bara med liteflingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.