Den här gången blev det en jättegod ugnsbakadlaxfilé rullad i ett kryddsmakande mandelpulver. Rulla laxfiléerna i blandningen, och klappa in så mycket som möjligt
4 Laxfiléer (halvtinade). Lägg laxen i en ugnsfast form, krydda med salt och citronpeppar och gratinera i 12 minuter. 4 Laxfiléer (halvtinade). Lägg laxen i en ugnsfast form, krydda med salt och citronpeppar och gratinera i 12 minuter
God ugnsrätt som är snabb att laga, vill du förbereda så går det att blanda tomatröran dagen innan så är det bara att smeta på och baka av när du är hungrig
Läggvarje bit med skinnsidan ner mot skärbrädan. Putsa laxfilén helt fri från ben. Gör med en vass kniv ettsnitt liksom en ficka i mitten på varje laxbit
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.