Sätt ugnen på 225°. Smöra en ugnsfast form och lägg i torskfiléerna. Bred över crème fraiche. Blanda de finhackade örterna med ströbröd, citronskal, salt och peppar
Ugnsbakadkassler fick det därför bli, med blomkålsplättar serverat med en stor sked keso. Och i samma veva hittade jag både kassler och fryst bladspenat på extrapris
Skär kasslern i skivor och lägg i en smörd ugnsfast form. Gratinera i ugn ca 10 min tills kasslern är varm och har fått fin färg. 1 bit kassler, ca 600 g
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Hårdkoka under tiden äggen. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kassler är lite underskattat tycker jag, det finns ju så ofantligt mycket gott man kan göra med den och detta är recept är nog min favorit men jag ser att jag aldrig lagt upp det tidigare här på Kryddburken så nu kommer det
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.