Ugnsbakad kål400 g brysselkål 400 g röd spetskål 0,5 dl kallpressad rapsolja salt peppar. Ugnsbakad kål400 g brysselkål 400 g röd spetskål 0,5 dl kallpressad rapsolja salt peppar
Ugnsbakad kål400 g brysselkål 400 g röd spetskål 0,5 dl kallpressad rapsolja salt peppar. Ugnsbakad kål400 g brysselkål 400 g röd spetskål 0,5 dl kallpressad rapsolja salt peppar
Snitta kycklingfiléerna, salta och peppra. Fyll filéerna med tomat och basilika blandningen. Rulla prosciutton runt de fyllda filéerna, bryn dem och lägg dem i en ungsfast form
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Ville tipsa er om en snabblagad rätt som jag ofta gör och som hela min familj älskar. Den är dessutom himla nyttig med laxen, spenaten och sötpotatisen
Skär snitt i kycklingfiléernaoch lägg i fyllningen. Skär tomaterna i mindre bitar och lägg i skålen. Tillsätt Crème fraiche, salt och pressa i vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.