Ta bort foten på svamparna, lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en form. Salta rejält på samtliga och lägg på de krossade vitlöksklyftornaoch några timjanskvistar på fyra av hattarna
En helt fantastiskt god ugnsbakad torsk i sås med ingefära, gurkmeja, vitlökoch örter. Finhacka vitlök, ingefära och gurkmeja och blanda med kokosmjölken och vattnet så att det blir en jämn sås runt fisken
Ugnsbakade endiver med timjan, bladpersilja, apelsinjuice, vitlökoch smör – kvartade endiver stekta i smör, vitlökoch timjan, därefter kokta ochugnsbakademed bladpersilja i saft av apelsin
Toppa med plockade salviakvistar, salt och peppar. Dela pumpan på längden och gröp ur kärnhuset. Blanda blåmögelost och ricotta och fördela osten i urgröpningen efter kärnorna
2 kg fast potatis, med skal 1 kg körsbärstomater 2 dl olivolja 100 g vitlök, klyftor med skal 15 g rosmarin 1 msk tomatpuré 150 g färsk timjan salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.