Ugglekakor
mariagrahn -
mariagrahn -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,75 dl socker
  • 0,75 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 4 dl mjöl
  • 100 g rumsvarmt smör Gör så här
  • 3. Ta en bit i taget och kavla ut
  • 4-5 mm tjock platta.4. Stansa ut cirklar.5. Gör små bollar av degen som du använder som ögon tillsammans med neverstop.6. Använd en mandel som näbb.7. Nagga med gaffel som får lämna avtryck som klor (se bilder nedan).8. Lägg på bakplåtspapper på plåt.9. Grädda i 170 grader ca 8-10 minuter 2014-09-24 @ 18:39:07

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.