Jag tar det som ett gott betyg och visst njöt vi alla av de här himmelskt goda desserterna. Och är du inte sugen på något sött utan hellre vill ha något salt då är de här ostchipsen som gjorda för dig
I boken har jag hittat recept på två goda dressingar som är fullspäckade med bara nyttigheter. Jag försöker just nu äta mycket mat som är alkalisk/basisk för kroppen
Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Den översta skivan kött är vinkokt, de två under är tjälknöl. Tjälknöl är en klar favorit hos mig och familjen eftersom den blir vansinnigt god, mör och saftig
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilé med tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.