Under tiden så fräser du löken i olivoljan, när den är mjuk tillsätt haricotes vertes och låt det få lite lätt färg, pressa över citronsaften, krydda med cayennepeppar, salt & peppar från kvarn
1 charlottenlök1 vitlöksklyfta3 potatisarHacka lök å vitlök och tärna potatisen. Tillsätt,1 burk majs (150g)5 dl buljong (jag tog min kokta renbuljong men det funkar nog säkert med grönsaksbuljong också)Låt sjuda i 20 minuter. Mixa och tillsätt 1 dl grädde och salt och peppar och jag tog i persilja också
Vegetarianer hoppar förstås över baconet och toppar förslagsvis soppan med lite brynt svamp, och LCHF-anhängare väljer ett lågkolhydratbröd till mackorna
Tillaga grönsakerna medan lammracksen är i ugnen. Hacka grönsakerna grovt, krydda och stek i olja. Fräs lök i oljan, tillsätt buljongen och Cantadou Pepparrot
Krydda med peppar och lagerblad. Servera knaperstekt bacon till. Hacka löken och stek den mjuk i smöret. Skala och dela potatis och palsternacka i tre delar
Skala en vitlöksklyfta och lägg med i koket. Börja med purén. Dela blomkålen i större biter och potatisen i mindre så de kan koka tillsammans och bli färdiga samtidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.