Maken gav tummenupp medan barnen fegade ut och åt gårdagens pasta med köttfärssås. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs löken tillsammans med tomatpurén
Igår var vi ute och åt på restaurang Passion i Borås förförsta gången. Vi hade för oss att vi hade läst en bra recension i tidningen, men mer än så visste vi inte
Vet att många nu för tiden strävar efter att gå ner i vikt och det finns ju hur mycket tips som helst om det på nätet, men det finns tyvärr inte riktigt lika mycket fokus på tips hur man istället går upp i vikt
I dagarna kom våra första visitkort. Och så till ämnet till överskriften denna dag… Detta är ett av våra mest sökta recept på bloggen och jag har inte varit helt nöjd över receptet och manualen så att säga så nu gjorde jag slag i saken och gjorde ett steg för steg-recept
Upplagd av. Idag har vi haft 1- års kalas här i huset för vår lille kille. 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 2 msk rapsolja 800 g nötfärs 1 tsk salt 1/2 tsk malen svartpeppar 2 förpackningar krossade tomater 1/2 dl tomatpurè 2 köttbuljongtärningar 1 msk oregano 200 g fetaost 1 burk svarta oliver (kärnfria) 250 g körsbärstomater 4 dl riven ost Gör såhär. nagga och förgrädda pajskalet i ca 10 min. 2 förpackningar krossade tomater
Lägg alla ingredienser till dressingen i en kastrull och koka upp under omrörning. Sätt på locket och låt stå i kylen några timmar innan servering, salladen håller sig i minst en vecka i kylen, förmodligen längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.