Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Skär en ficka längs med filéerna och vik isär. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Banka ut kycklingfileérna så att de blir tunna. De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen och vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Bryn hastigt kycklingfilén i smöret, och krydda med. Lägg kyckling, purjo, paprika och champinjoner i. Blanda sambal oelek med grädden och buljongtärningar - häll
Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar. Pressa ner vitlöken och rör runt lite, var försiktig så den inte bränns
Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. I morse styrde jag och en god vän vår kosa mot Örebro för lite shopping och umgänge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.