Fruktsalladen som jag hade valt att göra till vår träff är jättegod med härliga frukter i. Jag med något ätbart och Mary med några av hennes fina smycken som hon tillverkar själv
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
En tropiskfruktsalladmed sina härliga smaker och vackra färg är underbar att servera som den är, med en klick grädde smaksatt med vanilj eller kanske till och med en skvätt konjak eller rom
Stjälp upp kakan på en tallrik och medan den svalnar så gör du en snabb fruktsallad på ½ banan, lite tinad mango (eller färsk om du har det) och passionsfrukt
Tropisk mousse. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Slå på kryddlagen och låt fruktsalladen marinera i ett par timmar före servering. Koka upp vatten och socker med vanilj, kanel och stjärnanis i en kastrull
Blanda samman mjöl med kokos, bakpulver och vaniljsocker. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, och beströ den med kokos. 2 dl tropisk fruktjuice. 3-4 msk tropisk fruktjuice
Det är receptet består av massa olika frukter som är kanon när det hjälper att få en liten hjälp på traven med att driva ut överflödig vätska, för mig så mrukar även gaser och övriga problem i magen reda ut sig för mig
Ingredienser Portioner. 4 1 liten banan 250 g fryst mango 1 dl fryst eller färskt fruktkött från passionsfrukt 3 dl naturell yoghurt (3 %) Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.