Skala och hacka lök och vitlök. Skala moroten och skär i små tärningar och strimla sellerin. Bryn all köttfärs och fläsk i en stekpanna i omgångar i olivolja
Servera på tallrikar med färskriven parmesan och ett glas rött. 1100 g Kalvfärs (kan bytas ut mot nöt). 1Salt & pepparHetta upp smöret i en stor stekpanna eller gjutjärnsgryta, fräs försiktigt pancettan, löken, moroten och sellerin i ca 10 min. 1Addera någon msk buljong vid slutet så att såsen blir slät och härlig, smaka av med salt och peppar. 1Koka pastan al dente enlig anvisningar
Ragù bolognese. Durelli di pollo in salsadi vino. Altre informazioni. Condividi. Ragù bolognese. Alla fine della cottura il vino si sarà ristretto e sarà diventato una deliziosa salsa
Quando si sarà ammorbidito toglierlo dall’ammollo e strizzarlo. Altre informazioni. Condividi. In un mixer o robot da cucinare inserire il filetto di merluzzo, il pane, lo spicchio d’aglio, il Grana Padano, un pizzico disale, una spolverata di pepe e paprika a piacere
Tillsätt de hackade tomaterna, buljong, salt, peppar och tre eller fyra basilikablad. Koka Gnocchi Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen i stekpannan
Häll över rödvin och smaksätt med salt och peppar. Koka Pappardelle all'Uovo Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vatttnet och fräs pastan tillsammans med såsen helt kort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.