Rosta nötterna i en torr het panna tills skalen börjar spricka och nötterna får färg. Låt svalna. Häll över på en ren kökshandduk och gnugga bort skalen
En av mina absoluta favoriter bland allt gott julgodis är absolut trillingnöten. För att få trillingnötterna glutenfria använde jag mig av denna mjölkchoklad från Anton Berg, tycker att den är godast
Hej på dig. Nu sitter vi tåget på väg hem från Stockholm igen. Hann med en lunch med tjejerna på Loppi innan vi var tvungna att ta oss till Centralen så nu har jag fått se hur dem har de på kontoret också
Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Jag har mängder av recept som vill bli bloggade. Allt från goda kakor, läckra sillinläggningar, lockande julgodis och makalösa maträtter
Ingredienser Portioner. 12 75 g smör eller margarin 25 pepparkakor Fyllning 280 g ädelost (gräddädelost) 2 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Någon mer än jag som saknar trillingnöten i Aladdinasken. Hej på er. Ny vecka igen, julveckan. Kan inte riktigt fatta att det är julafton redan på lördag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.