data('id'). data. data). Så här gör du. 10 minuter. Strimla kålen fint. Skala och riv moroten. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
data('id'). data. data). Så här gör du. 45 minuter. Pajdegen. Blanda vetemjöl, salt och smör, finfördela. Tillsätt ägget och blanda snabbt ihop till en deg
data('id'). data. data). Så här gör du. 25 minuter. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i det kalla vattnet och till sist mjölet ihoprört med bakpulvret
data('id'). data. data). Så här gör du. 20 minuter. Koka äggen (krämig gula). Häll av spadet och hacka sillen. Blanda med hackat ägg, majonnäs, lök, kaviar och dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.