I helgen har det bakats julgodis i ett hejdundrans tempo. 2 dl vispgrädde. 1 påse kokosflingor (200g). 200 g mjölkchoklad (t. 2. 2 dl vispgrädde. 1 påse kokosflingor (200g). 200 g mjölkchoklad (t
Det finns ingen hejd på fördelarna med de här små godingarna, så testa. 200 g mjukt smör. 2, 5 dl strösocker. 2 tsk malen kanel. 2. 2-3 cm i diameter. 12-15 minuter mitt i ugnen. Leilas chocolate chip cinnamon cookies 36 st 200 g mjukt smör. 2, 5 dl strösocker. 2 tsk malen kanel
Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken. 25-35 st. 2 ekologiska ägg. 1 dl sötmandel. 2. 25 minuter. Ta ut längderna och sänk ugnsvärmen till 125 grader. 25-35 st 100 g smör. 2 ekologiska ägg. 1 dl sötmandel
Skala och dela äggen. 2 msk löjrom. 50g färskost tex Philadelphia. 2 msk pepparrot på tub. Skär den i 1-2 cm breda skivor då den stelnat. 200g matjesill. 2 msk löjrom. 50g färskost tex Philadelphia. 2 msk pepparrot på tub. 200g matjesill
Finfördela smör eller margarin i mjölblandningen. Idag börjar vår helg. Benjamin har jobbat eftermiddag så han är ledig på fredagar vilket betyder att vi tar helg lite tidigare
Det ska visst regna lite i helgen… Perfekt läge för att baka bröd. En bra bas för en god helgfrukost. Sätt tänderna i både recept och bröd i helgen, här kommer det
Dela resten av broccolin i mindre delar. Dela det här. Broccolimos Förberedelsetid 5 Minuter Tillagningstid 15 Minuter Total tid 20 Minuter Recept av. 4 Ingredienser 400 g broccolihuvud 50 g smör ½ vitlöksklyfta tunt skivad 2 tsk citronsaft rivet skal av en citron chiliflakes salt, peppar Instruktioner Skär bort cirka 1 cm av stocken och släng. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 5 Minuter Till. 20 Minuter R. 2 tsk citronsaft
25-30 st. 1/2 g saffran. 1 dl strösocker4 1/2 dl vetemjöl (4 1/2 dl motsvarar 270 g)1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker200 g smör eller margarinportionsformar till mindre bröd 4 msk rårörda lingon eller hallonsylt Gör så här. Sätt ugnen på 200°C. 2. Grädda mitt i ugnen ca 12 minuter. 25-30 st. 1/2 g saffran. 4 1/2 dl vetemjöl. 4 1/2 dl m. 270 g. 200 g smör eller margarinportionsformar till mindre bröd 4 msk rårörda lingon eller hallonsylt Gör så här. Sätt ugnen på 200°C
Vispa ägg och färskost (philadelphia) fluffigt. Valnötsbröd1 limpa4 dl solrosfrön2 dl fibrex2 dl valnötter2 dl pofiber4 msk fiberhusk2 tsk bakpulver2 tsk salt8 ägg100 gram färskost4 msk vatten(eventuellt 1 msk honung om man vill)Mixa solrosfrön och fibrex med en stavmixer eller i en matberedare tills det blir ett halvgrovt mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.