För att laga Bra glutenfri pizzadeg1. Lägg på önskad fyllning och grädda i 225c ca 10-15min. Smula jästen och tillsätt vattnet och rör tills jästen löser sig
LinkedInTwitterE-postFacebookGooglePinterestSkriv utGillaGilla Laddar. Alla recept är till 6 personer. La Gascogne Gros Manseng-vitt vin(75cl). 4-5 st vitlöksklyftor. ca 6 dl grädde. 1-2-3 -lag (1 dl ättiksprit, 2 dl socker och 3 dl vatten). Riscal 1860Tempranillo-rött vin. 3-4 vitlöksklyftor. ca 6 små lökar. Mördeg, 6 st. Baka av i 160 grader i ca 3 minuter. 4-5 st vitlöksklyftor. ca 6 dl grädde
Världens bästa bröd- ljust surdegsbröd med vete. Bra bröd är A och O på frukostbordet och surdegsbröd är både enklare än vad du tror och nyttigt eftersom det jäser över en längre tid
Kolhydrathalten är ca 65%, och proteinhalten är dessutom hyfsat ansenlig, ca 10%. Jag har haft svårigheter hela förra veckan att lägga in en beställning på Renée Voltaires hemsida
Det funkade riktigt bra att värma den sedan, så riktigt bra lunchlåderecept skulle jag säga. Gratinera i nedre del av ugnen på 225 grader i 20-30 minuter
Grädda pajskalet i ca 7-8 minuter tills det börjar få färg. Gör du ofta paj. Det gör jag. Tycker det är ett suveränt sätt att ta vara på leftovers i kylen, man tager vad man haver och det blir ändå alltid gott liksom
» E-postadress. En bra fredagskaka. Vi satt och bläddrade i boken Sju Sorters Kakor (världens bästa) och kom fram till att chokladsnittar var en bra fredagskaka
Som ni vet gillar jag att experimentera med olika kakvarianter som är både nöt- och mejerifria. Vill du tillsätta tex lite hackade valnötter och toppa med vispad grädde så går det ju så klart bra
Jag använde en viktapp som är gratis att ladda ner i mobilen, viktkoll heter den, och som ni ser på bilderna nedan så ser ni lite hur min viktresa varit med berg- och dalbana med viktminskningen, men jag gav aldrig upp och det är det viktigaste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.