En kokbok jag gillar för såväl recepten och bilderna som de inspirerande texterna är JamiesItalien. Ett riktigt gott recept från boken blev fredagens middag, pasta med scampi och ruccola
Bor man iItalien måste man FANSEN baka detta. Låt den jäsa på plåten i ca en timma. Du kan lägga vad du vill på degen tex oliver, salami, vitlök eller något annat du gillar
Vispaihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sisti ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsättantingen grädde eller ströbröd)
Tänk dig semestersmakerna citron, rosmarin och vitlök. Ta med dem upp till det kalla potatislandeti norr, men ta svängen förbiIca-affären och handla fläskytterfilé och lite rotsaker
Italienskt,. Bakade ägg i tomatsås. parmesan, rivenextraolivoljaTILLSERVERINGRucculaOlivoljaBalsamico Nybakt bröd Hetta upp en stor stekpanna med olivolja
dl italienskolivolja. Lös upp jästen ilite av det fingervarma vattnet. Häll på resten av vattnet, honungen, havssaltet, olivoljan och arbeta in det mesta av mjölet
Italiensksill. Nu är det hög tid att vi drar igång årets sillinläggningskavalkadi det Mårtenssonska köket, eller rättare sagt så är det faktiskt förra årets inläggningar om vi ska vara helt ärliga
I kväll har viätit en jättegod och lättlagad pastarätt som jag varmt rekommenderar. Receptet kommer ursprungligen från Arla och hette då pasta tricolore
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.