Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träning och god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
Veckan har innehållit så mycket kunskap om bra mat och träning, varvat med historier från deltagarna om hur de fått ett mycket bättre liv tack vare övergången till LCHF
Allt kan och kommer säkert att förändras imorgon men jag njuter av situationen medan den pågår. Andra börjar så smått äta fastlagsbullar men jag kör fortfarande med saffransbullar
Passet gick superbra och jag fick bra kontakt med musklerna + att min axel knappt gjorde ont. Avslutade sen med sidolyft i olika vikter utan vila emellan
KorvfärsFjälstern fylls med korvfärs. Äntligen har jag gjort hemmagjord korv. Innan "korvproduktionen" satte igång kände jag att jag behövde göra lite research först
Dessutom sov jag dåligt i natt med tusen tankar som for runt i huvudet så jag vaknade med huvudvärk. Igår var det terminsstart för sonens Jujutsu-träning och efter träningen åt vi omelettpizza till middag
Jag som tränar lagom och på en mer motionsnivå behöver kanske inte så mycket kolhydrater efter träningen och om jag ska ha det så vill jag själv ha kontroll över hur mycket jag sätter i mig
Regnet smattrar mot rutorna och jag sitter och njuter av ett glas mousserat vin med tända ljus. först Pilates med massor av coreträning som vanligt (rygg- och magmuskler)
Jag dekorerade med grädde, färska hallon och ljuvliga små penséer. Och kanske också prata ålder - för är det inte så, att pensépassionen tilltar med åren
Träningen tar också en stor del av våra dagar under långsemestrarna här nere vid Medelhavet. Då har vi kommit till den tid på året när väldigt många börjar tänka på att ta tag i det här med bra mat och träning igen efter helgerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.