Jag gillar verkligen indisk mat, och har lagat det några gånger. Den här smöriga linsgrytan (butter dal) blev väldigt lyckad, och fick även gott betyg från resten av Bakbokmat-familjen
Hej på er. Som vanligt flyger tiden snabbare iväg när man är ledig. Plock och fix här hemma, hjälpa Kiron med läxan, laga mat och måla ett förhoppningsvis sista varv på en hylla så är tiden ganska slut
Nu är det tisdag, och de kommande veckorna kommer det vara Vegetariska tisdagar på Bakbokmat. Nu är det tisdag, och de kommande veckorna kommer det vara Vegetariska tisdagar på Bakbokmat
Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träning och god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
Idag är det tisdag, och då kör vi veckans matsedel. Hej. Denna vecka blir det mest snabba rätter, känns ganska skönt att inte ha alltför avancerat just nu
Veckan har innehållit så mycket kunskap om bra mat och träning, varvat med historier från deltagarna om hur de fått ett mycket bättre liv tack vare övergången till LCHF
Så är arbetsdagen över för den här gången och jag kan nöjt konstatera att jag bara har ett projekt på gång, just nu, som ska lämnas in nästa torsdag, alla andra är inlämnade
Hustrun tyckte jag såg gullig uti toppluva, träningskläder och  träningsskor. Andra dagen i cruisefasen Proteindag I dag har jag börjat med stavgång, 2 km tyckte jag kunde vara lagom
Godmorgon och välkommen tisdag. Klev upp ur sängen runt halv 9 imorse och gjorde i ordning en stor frukost för att ladda upp inför dagens pass -> Bröst, axlar och triceps
Tillagade för första gången själv black angus burgare (100 gram/styck från Lindströms, se bilden) till middag, stekte dom 3 minuter på vardera sida + tiden för att smälta osten och kryddade med enbart salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.