Igår ägnade vi oss åt rent frosseri fast ändå inte av den osunda sorten om jag får säga det själv. En orgie i skaldjur har samma positiva effekter på min kropp och själ som en hel spavistelse
Okej såhär ligger det till. Jag har bestämt att min nya blogg kommer bli något helt annat än denna. Jag kommer inrikta mig på den delen av matlagning jag gillar mest, Viltmatlagning
Salladen är från en dag förra veckan då vi inte alls kände för det som stod på menyn, så vi revolterade lite mot oss själva och våra planer och lagade till något helt annat
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Då vaknar jag med huvudvärk och totalt mörbultad i kroppen. Vårt november och december har, precis som förra vintern, varit fyllt av förkylningar, magsjuka och andra krämpor
Receptet på den här fiskgratängen, hittade jag i en bok från Viktväktarna för 100 år sedan. Eller snarare 15 år sedan, och det var vid den tiden då jag började intressera mig för matlagning
Pulled Pork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Jag är inte själv så mycket för sådanna, men jag vet att andra är förtjusta i sånna så jag började fundera och de flesta tycker ju om Subway kakorna, så jag letade reda på receptet jag tyckte verkade bäst, ändrade lite på det och körde igång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.