Det blir en brödsallad som jag har gjort tidigare och tror faller de flesta i smaken. Nu har jag funderat och funderat som Balthazar på vad jag ska svänga ihop och ta med mig till grillkvällen hos goda vänner i morgon
Med Hälsans kök toscanska biffar ville jag locka med en förrätt. En riktig höjdare och med mannens toppbetyg den här gången behövs inga ytterligare omsvävningar – dom toscanska biffarna är grymt GODA
Skär brödet i ganska stora bitar och stek dem knapriga i en stekpanna med olja. Låt svalna. Dela tomaterna i bitar och blanda med sallad, oliver och brödtärningar
Vispa samman ägg och mjöl, späd med mjölken. Tillsätt smält smör och salta. Värm ugnen till 225 grader. Grovhacka löken och vitlöken, fräs det lätt i olivoljan
Sallad400 g bönpasta, gärna penne 300 g bröd, dagsgammalt 2 förp sojabönor [380 g] 2 klyftor vitlök 300 g savoykål 300 g körsbärstomater salt svartpeppar olivolja, till stekning
Nästa vecka är det för fanken midsommar ju. Och om det är någon som känner att det redan nu kliar i kroppen och behöver säga att – Jaha, då vänder det och går mot mörkare tider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.