Fräs först tigerräkorna snabbt i en wokpanna (de är godare med lite stekyta). Fördela röran på tortillabröden, vik ihop till wraps och servera tillsammans med tomater och en kall sås
Gårdagens och dagens middag består av en helstekt kalkonfilé (bryn hastigt i stekpannan och laga sedan färdigt i ugnen, innertemperaturen ska upp till 72 grader) med ugnsrostad sötpotatis och palsternacka (olivolja, torkad timjan och flingsalt på) och en chevrékräm gjord på crème fraiche, chili och chevréost
Ramslök- och chèvrekräm. Börja med att blanda ingredienserna till krämen i en skål. Chèvrekräm. Börja med att vispa ihop yoghurten och chèvren, tillsätt sedan ramslöken och rör runt
Årets påskmiddag var en lammstek som marinerats i rödvin och apelsin, den serverades med marinerade vårprimörer, ugnsbakad potatis, en rostad böndipp och en chévrekräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.