Koka tortellinin efter hur många personer som ska äta. 250-500 g ostfylld tortellini. Häll av vattnet. Häll sedan i strimlad skinka och creme fraiche i den kokta pastan (eller efter smak)
Sötpotatispure medtryffelolja. En smakrik renbiff med en tryfferad sötpotatispure kompletteras av en balsamocisås och ugnsbakad "confiterad"lök som kvällens rätt nummer två
Ovanpå browniebotten kommer ett lager med oreos och ovanpå det mjölkchokladganache. Man känner inte så där direkt att det är ett lager med oreos (och cream cheese) men man känner att det är någon väldigt väldigt speciellt och GOTT där som ger tårtan det där lilla extra
Den hade jag skurit i klyftor, vänt i rapsolja smaksattmed vitlök, samt ljus soya. Ni får helt enkelt stå ut och kanske till och med köpa er lite vildsvinskött av en snäll jägare i er närhet
Ska man hinna med får man skörda lite varje dag och ta till vara. Plommonmarmelad med vanilj. Lägg alla ingredienser i en kastrull (släng ner vaniljstången och låt den koka med om du vill), blanda runt och låt koka upp
Det finns tortellinimed många smaker, jag valde med ricotta och spenat. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetarisk eller som jag med köttbullar till
Ät sedan ihop med en sallad. Blanda tortellinin och köttfärssåsen i en ugnsform. 2 st förpackningar tortellini färsk, annars ta 500 gram utav den torra. 2 st förpackningar tortellini färsk, annars ta 500 gram utav den torra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.