Ostsåsen blir god som den är men den blir ännu bättre med dessa godsaker. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
4 250 g broccoli 3 förp färsk pasta (gärna tortellinimed ost och skinka) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 påse riven gratängost (à 150 g) Att ha hemma 2 dl mjölk salt peppar Lägg till i inköpslistan
Skär baconet i små bitar och kaperstek. Salta och peppra efter tycke och smak och ringla över lite peperoni och vitlöksolja (men ta det varligt, det är starka saker
I med svampen och på med grädde och mjölk. Vill man ha det vegetariskt kan man slopa baconetoch strö över valnötter, samt byta buljongtärningen mot en grönsaksbuljong
TortellinimedOstsåsoch parmaskinka. Färsk TortelliniOstsås (hemmagjord på smör, mjöl, grädde, riven ost, salt och peppar)ParmaskinkaSparris TomatKoka Tortellinin lägg upp på tallrikar och ringla över ostsåsen
Fortsätt med ett lager lasagneplattor och på dom ett lager ostsås. Att både salami ochbacon passar till kyckling är ju sedan gammalt, dom har ett välfungerande förhållande som man inte skojar om, så när dom dök upp vid genomgången av kylskåpet var det ju klart att dom också fick vara medoch leka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.