Tycker att Tortano är det perfekta picknickbrödet som man kan fylla med godsaker som man gillar. Tortano var nog inget jag kände till förrän Leila släppte sin bok "A Piece of cake" - en riktigt favoritbakbok som jag verkligen kan tipsa om
Bröd är en perfekt present, speciellt det här brödet - tortano. Efter att ha firat 31-årsdag i dagarna två är jag lite lätt mör och vill inte äta tårta på typ ett halvår (jag ger det en vecka. Tortanto 1 bröd. Låt jäsa i 30 min och grädda därefter i 225 grader i ca 35-40 min beroende på hur tjock rullen är. Tortanto 1 bröd
Emellanåt slötittar jag och Daniel på gamla Nakne Kocken-repriser, när tillfälle ges. Detta är min version av picknickbrödet som kom till idag när det var dags för födelsedagsfrukost
Det här är det perfekta picknickbrödet med andra ord. Tortanto kallas det här härliga brödet fyllt med massor av mozarella och tomater, jag hade i basilika också och om man vill kan man ha i lufttorkas skinka
Här kommer receptet på det goda picknickbrödet som jag bakade förra veckan. 12-13 dl vetemjöl special eller Manitoba cream(supermjöl). Grädda bröden i mitten av ugnen 10-12 min. 12-13 dl vetemjöl special eller Manitoba cream(supermjöl)
Eller picknickbrödet. Här har vi det perfekta festbrödet. Eller tilltugget. Den här focaccian bakade vi som veckans bröd på Solhaga för ett par veckor sedan, och den blev så mäkta populär att vi numera bakar den både fredag och lördag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.