Varva oliver, minimozzarella, basilika och prosciutto på tandpetare. ca 150 g minimozzarella. ca 100 g oliver. ca 150 g minimozzarella ca 100 g oliver några kvistar basilka ca 70 g prosciutto tandpetare
Nästa gång får jag pröva en annan fyllning, kanske den med fetaost ocholiver. Tortano är ett runt bröd från Italien som man fyller med diverse läckerheter
Lägg på fyllningen, pensla kanten med vatten och rulla ihop den till en rulle. Blanda i durumvete och tillsätt sedan vetemjölet lite i taget och arbeta ihop degen tills den bli elastisk
Blir väldigt vackert och fint på ett fat ochmed mycket gottis så passar pastarätten nästan alla. Tycker det är gott och kan få till det som ingrediens i vilken rätt som helst (nästan )
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Rulla ihop och lägg med skarven ned på en plåt med bakplåtspapper. Skär några snitt med en vass kniv. Strö över hackade oliver, hackad mozzarellaoch basilika
Tillsätt chili (halverad och strimlad), oliveroch krydda med salt och peppar från pepparkvarn. Blanda Penne Rigate med såsen och garnera med hyvlad Pecorino
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.