Blanda pasta med tomat, mozzarella ochpesto. En jättegod och lättlagat rätt med italienska smaker. Gör peston genom att noppa av alla bladen på basilikan och lägg i en mixer
Fyllning350 g körsbärstomater, delade (gärna i olika färger) 100 g fetaost, smulad 1 purjolök, sköljd och fint skivad (liten) 40 g smör 50 g surdegsbröd, tärnat 50 g svarta oliver utan kärnor, hackade 1 klyfta vitlök, fint riven 3 ägg 2 dl vispgrädde salt
Blanda väl med de avrunna mozzarellabollarna ocholiverna. Och de hade med mozzarellabollar i pesto – så gott att jag kunde kommit på det själv, hehe – jag gjorde det receptet direkt
Rulla ihop och lägg med skarven ned på en plåt med bakplåtspapper. Skär några snitt med en vass kniv. Strö över hackade oliver, hackad mozzarella och basilika
Att lägga fyllning med köttfärsröra, pestooch mozzarella på aubergineskivor, rulla ihop och gratinera med hackade tomater och mozzarella och sedan fixa en sallad till låter ju inte så krångligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.