Min kollega har fått samma stipendium, och när vi för ovanlighetens skull jobbade tillsammans på samma ställe förra veckan så passade vi på att fira detmeddennaitalienskahasselnöts- och chokladkaka
Mmm, bara namnet gör ju att detvattnades i munnen när man såg dennaHasselnöts- och chokladkaka. Receptetkommer från detsenastenumret av Hembakat, där dehade några sidor meditalienskabakverk
I Perugia, Umbrien finns Europas största chokladproducent ”Casa delCioccolatoPerugina”. Idag blir det några glimtar från när vi besökteen chokladfabrik, en sylt- och marmeladproducent samt ett par ostproducenterunder vår fantastiska Italienresa
Koka makaronernaenligt anvisningarna på förpackningen. Skala och finhacka löken. Strimla och bryn fläsk och lök tillsammans under omrörning på hög värme så att det får färg
Koka makaronernaenligt anvisningarna på förpackningen. Skala och finhacka löken. Strimla och bryn fläsk och lök tillsammans under omrörning på hög värme så att det får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.