Torskrygg bourguignon
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st Rödlök
  • 2 st Morötter
  • 1 st Palsternacka
  • 1 msk Strösocker
  • 2 msk Kalvfond Buljong
  • 1 st krukor Timjan - färsk
  • 5 dl Alkoholfritt rödvin
  • 5 dl Vatten
  • 800 g Torskrygg
  • 16 st Steklök
  • 200 g Stekfläsk
  • 200 g Skogschampinjoner
  • 250 g Körsbärstomater
  • 1 st Krutonger
  • 6 st Palsternacka
  • 1 st Blomkål Färsk
  • 3 dl Matlagningsgrädde
  • 1 dl Timjan - färsk
  • 1 msk Strösocker
  • 2 krm Vitpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.