Äkta torskkakor Mal fisk, salt, lök och potatismjöl i en kvarn eller matberedare. Rör ned ägget. Späd sedan med lite vätska i taget Matklubben.nu
Torskkakor med krämigt risTorskkakor med en enklare variant av risottoTill 4 personer. Torskkakor600 gr torskfilé1 ägg2 msk potatismjöl1-2 msk sojamjölk - om för "torr" konsistenssalt och svartpepparolivolja till att steka iMixa allt På strövtåg utan ost och bröd
Torskkakor med curry Skala och skär potatisen i bitar, koka och mosa den med gaffel eller potatisstöt i en bunke. Koka fisken i buljong så att den precis blir genomkokt Matklubben.nu
Mat- och vinkultur i en magisk stad - Lissabon. Traditionella rätter som träkolsgrillade sardiner, pataniscas de bacalhau (torskkakor) och caldo verde (soppa med finskuren grönkål på en potatisbas) Invinitum
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.