I kväll lagade jag en godtorskgratängmedsmak av färsk dill, gräslök ochmassa annat gott. Vid servering strös resten av räkorna över ochmassa färsk dill
Rör ihop grädde, chilisås ochdill, krydda med salt och peppar och häll sedan såsen över fisken. Söndagsmiddagen i form av fiskgratäng smakadegott idag efter snöskottningen
Smulafiskbuljong över. Salta och peppra. 800 g torskfile. 12 dl crème fraîche. 12 msk hackad dill. 11 st fiskbuljongtärning. 11 tsk dijonsenap. 1400 g räkormed skalSätt ugnen på 225°. 1Omstoratorskfiléer – dela dem i portionsbitar eller rulla ihopdem. 1Lägg torskbitarna i en ugnssäker form. 1Blanda ihop vispgrädde, crème fraîche, dillochdijonsenap i en skål. 1Häll såsen över din torskgratängoch sätt in i ugnen i ca 20 minuter. 1När gratängen är klar i ugnen, toppamed skalade räkor. 1Servera gärna tillsammansmedkoktpotatis
Fräs dem i smöret i en stekpanna. Rör i dillochpepparrot. Skala räkorna. 1 kg räkormed skal. 50 g Arla® Svenskt Smör. 2 msk hackad färsk dill. 2 mskgrovrivenpepparrot
Tillsätt fondoch rör ner dillen. I går när Olivia hade friluftsdag blev hon pååkt av en som åkte madrassochkommed en väldig fart ochslog undan benen på henne
) Ibland är det bråttomoch då är de frästa räkorkanonbraoch det här finns alltid hemma i frysen. Japp, det innehåller inget onyttigt alls utan är rena smalmaten, skippa riset och det är perfekt
Ingredienser Portioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msksmör eller margarin 3 mskvetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Merinfo Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.