Torskburgare med bacon- och rödlöksmos
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g fryst torsk
  • tinad
  • eller kolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 äggvitor
  • 5 dl mellan- eller matlagningsgrädde
  • 2 msk potatismjöl
  • 1 dl morot
  • fint tärnad
  • 5 dl gräslök
  • finhackad
  •  
  • Mos
  • 800 g mjölig potatis
  • 1 rödlök
  • 140 g bacon
  • 2 äggulor
  • 2 dl varm mjölk
  • 75 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.