Jag serverade med pressad potatis och gröna ärtor. Lägg i torsk i mindre bitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme. Vispa ihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter
Smaka av grundsåsen med salt och peppar. Jag använde ett vanligt fryst torskblock på 400 g som fick tina i rumstemp, ner i ångkokningskärlet, salta & peppra lite och in i micron på steam 12 minuter, när det återstår ca 5 minuter tog jag ut fisken, vände den och använde lite av spadet till såsen
Servera torskenmed kokt potatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. lägg torskenmed lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Så idag blev det torsk till middag, panerad torsk. Servera med den kokta potatisen och dillsåsen. Jag försöker bli bättre på att göra rätter med fisk för det är ju som jag skrivit förut - bara för gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.