Lägg upp de rostade grönsakerna på en tallrik och lägg den stekta torsken ovanpå. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek torskenförsiktigti några min på varje sida
det är så superenkelt att göra, man behöver inte stå och passa utan bara skjuts ini ugnen medalltihop och så är det klart medan man kanske hunnit plocka ur och fylla både tvätt- och diskmaskin under tiden
Servera fisken på grönsakernamed en klickmajonnäsblandning ovanpå. Under tiden steker man grönsakerna (i lagom stora bitar) och oliverna en liten stund i slutet
- Torskfile. - Något grönt att ångkoka (jag köpte sånna sparrisar man parat medbroccolis). Sen lägger nigrönsakernai en sil och över kokande vatten i en kastrull
Fräs på grönsakernahastigt och servera tillsammansmedvitvinssåsen och torsken. Torsk. (Koka upp lättsaltat vatten medlitecitronsaft, några sockerbitar och en klick smör eller olja
Servera torskmed sås och kokt ris. I Japan äter man många sorter av fisk och torsk är en av dem. Det är mycket sås men det är gott att äta såsen medris också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.