Torsk eller lubb med rödvinssås och pilgrimsmusslor
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 skogschampinjoner
  • 2 msk smör till stekning
  • 12 små skalade schalottenlökar
  • 600 g torsk - eller lubbfilé av tjockaste biten
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 4 pilgrimsmusslor
  • 1 msk smör
  • 1 tjockt skivad morot
  • 1 palsternacka, i bitar
  • 0,5 röd lök
  • 0,5 msk socker
  • 3 dl rött vin
  • 3 dl kraftig hönsbuljong av tärning
  • 0,5 tsk timjan
  • 0,5 tsk rosmarin
  • 1 lagerblad
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 krm salt
  • 300 g kokta haricots verts
  • 600 g mandelpotatis /jordärtskocksmos

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.