Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att IsobelHadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastiskhyllning och samtidigt en genialtillagningsbeskrivningtill ovan nämnda rätt
Doppa bullarna i glasyren och stryk med fingret bort glasyr-rinn. Så i fredags drog viigång, hon började själv med chokladsnittar och sen hjälpte jag henne lite med glasyrbullar och sen avslutade vi det hela med sockerkringlor
Gong Bao JiDing - Kyckling GongbaoGong Bao - gammal ämbetsmannatitelJi - kycklingDing - kub, tärningSomvid alla wokrätter så är förberedelserna nycklen till framgång
Peppra den och lägg i en ugnsform, smula över buljongtärningen och champinjonerna. Vispaihop grädde, crème fraiche, sambal, dijonsenap och tomatpuré i en kastrull och låt det koka ihop
In a skillet over medium heat, combine the corn, cream, salt, sugar, pepper and butter. Whisk together the milk and flour, and stirinto the corn mixture
Först in var beer-can-fasan. Vår marthakrets hade igårsintraditionella (två gånger är en tradition. Tillredd ungefär som en vanligbeer-can-chicken, om det nu finns nån vanlig sådan
This post was originally uploaded by Tyra in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN Some likeit hot. Jag gillarverkligen het mat, tänk vad gott med en vällagad Chili con Carne med lite drag i som man säger eller en god söt/stark Thaisallad med räkor eller biff oj så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.