Här har vi en goding till ostbrickan. varm mild brieost med söta fina pinjenötter och valnötter, mums. Det är min syster som har introducerat mig till detta goda som är superlätt att göra
Bli inte avskräckta bara för att denna heter höstgryta. ) Vi vill ju inget hellre än att våren ska komma på riktigt nu, men denna grytan är precis lika god tidigt på våren som sent på hösten
Soppa är ju så gott och i synnerhet fisksoppa, dessutom värmer det gott nu när det börjar bli kallt. Fördelen med mitt bästa fisksoppa-recept är att det tar vara på alla smaker och smakar helt ljuvligt
Jag är ärligt talat lite trött på våra flängiga onsdagseftermiddagar. Vi har ett upplägg som är lite omständigt, men det kommer att se likadant ut resten av våren, så det är bara att gilla läget
Förstår verkligen inte hur tiden kan gå så fort. Den fullkomligt rusar iväg. Jag och Arvid gör inte så jättemycket om dagarna men ändå så går det så fort
Med jämna mellanrum villa jag ha en god rostbiff, ytterfilé, fransyska eller innerfilé. Det spelar inte så stor vilken del köttet kommer ifrån för jag tillagar det på samma sätt
Dagens gröt är en enkel historia med kardemumma, krispiga pumpafrön och sött, saftigt päron. Trots sin enkelhet är gröten riktigt smakrik och väl värd att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.