Imorgon åker vi till Grekland, närmare bestämt Kreta och byn Makrigialos. Vill först påminna er om tävlingen som jag har på bloggen nu, chansen att vinna en fantastiskt Smakbox
Detta inlägg ochtävling har jag fått möjlighet att hålla tillsammans med Kitchentime. Och gott. Tävlingen hålls på Instagram (där jag heter bakasockerfritt)
Picknick-tips ochtävling. Nu är det juni och därmed sommar. Tävlingar. Jag har både ett picknicktips som funkar bra till det här vinet och en tävling, se under receptet
Dimmig och jävligt idag när vi åkte till jobbet. Tur jag enbart är passagerare och inte förare. Jag kan sitta lugnt och kolla sociala medier, svara på meddelande mm
Anna var hemma och vi lagade och stökade tillsammans och det här blev gott tyckte vi. Paprikorna började se lite trötta ut men håll i er vad pigga dom blev när dom fick sällskap av svamp och
Idag är det Torsdag och det ser ut att kunna bli en mycket bra dag. Till frukost stekta jag mig ett ägg och åt denna otroligt goda chiapudding som jag förberett igårkväll och toppade med lite blåbär imorse
Kyckling carbonara och en tävling med fina priser. Kyckling är ju lite snällare mot min kropp och vår miljö än rött kött och så blir det så himla gott med knaperstekt kycklinglårfilé i carbonaran
Och om du tar dig igenom hela det här inlägget så finns det en tävling på slutet där du kan vinna en massa sushi-produkter så att du också kan göra det själv
Lite piggare och lite mera på gång inför en stundande hösttermin. En skön känsla, då jag senaste tiden varit lite orolig över den håglöshet som härjat runt i kropp och själ
Tävlingsfråga. Jag är en kött och potatistjej och har endast smakat sushi på en skitvidrig och otroligt otrevlig restaurang på Drottninggatan i Stockholm
Då är det väl lite extra bra att priset i den här fantastiska tävlingen är just en pizzasten, med tillhörande pizzaspade och ett ex av min senaste vegetariska kokbok – Jävligt God Husman
Ikväll satte jag lite guldkant på en av Sveriges vanligaste vardagsrätter, spagetti och köttfärssås. Tomatsalladen görs parallellt med att köttfärssåsen puttrar och pastan kokar
Inledningsvis är det en svensk tävlingoch vinnaren går vidare till den internationella finalen. Jag hoppas såklart att du lägger din röst på mitt recept, salsicciafylld salviakyckling med potatiskaka och grön valnötskräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.