Det är en hårfin balansgång mellan att fisken blir överstekt eller för lite stekt och effekten av bägge delar är lika harmfull som hopplös och kan vittna om en fullständig felbedömning av tid och temperatur
Vilken händelserik helg det har varit. -)Igår när jag kom hem från kursen var jag sjukt sugen på chokladbollar så jag bestämde mig för att prova att göra två olika varianter
Fördela osten i högar på en bakplåtsklädd plåt. Själv ska jag beta av en gedigen to-do lista, maila, redigera bilder, beställa hem hudvårdsprodukter som av någon konstig anledning har tagit slut på en och samma gång (usch det kommer kännas i plånboken) och förhoppningsvis räcker energin till ett litet onsdagsbak också
Här kommer en gammal favorit. Om ni gillar Ben & Jerry’s cookie dough glass så kommer ni älska dessa. 150-200 g choklad. Ställ sedan in dom i frysen i ca 30-60 minuter. 150-200 g choklad
Idag har jag legat hemma i sjuksängen, men familjen måste ju ha mat ialla fall. Och eftersom det var träningar idag och maken kom hem sent så blev det en klassiker
Två riktigt bra rätter som är perfekta på buffébord och gärna tillsammans. 2-3 h före serveringen skivas kycklingen och läggs upp på fat. Bara att ringla över olivolja, strö över flingsalt och sedan baka i ugnen på 200-225 grader tills potatisen är gyllene med härligt krispigt skal
Fruktköttet försvinner om du använder en råsaftcentrifug och därmed förändras kaloriinnehållet, det blir mycket tätare vatteninnehåll och därför blir kcal-innehållet lägre
Forma degen till två el. Jag älskar ju sötsaker i alla former, men i bland blir man ju lite extra glad när kakfatet svämmar över av såna här små godingar och den gången hade jag aldrig smakat dem innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.