Jag vill inte påstå att engelsk mat tilltalar mig nämnvärt, den verkar mest fettstinn och trist. Och ändå produceras en mängd matlagningsprogram på denna stora ö
Perfekt efterrätt med sockerkaksrester och har man ingen så går det såklart bra med en nybakad. I det här huset bakas det sällan och när mina nu stora barn var små kom de klagande hem från skolan
Bryn kycklingbenen och lägg dem i en stekgryta. Hacka löken grovt och bryn den. I med lök, vitlök, tomatkross, buljong, vin, tomatpuré, sambal oelek och spiskummin i grytan
Har du bröd kvar från helgfrukosten. Baguettesnuttar från fisksoppan i fredags. Bröd som för några dagar sedan var mjukt och fluffigt men som nu går att använda både till att slå in spikar och banka schnitzlar med
Hans torra marinad/rub gav en fantastisk smak till köttet, så det var bara att spinna vidare med hans recept som bas, nu känner jag att jag inte kommer närmare den smaken som passar mig perfekt
Det sista av fjolårets dyrbara cider. Detta är tredje hösten jag gör äppelcider och med enkla medel har vi fått en produkt som kunnat mäta sig med det som går att köpa
Godaste rubben som vi använder när vi grillar flankstek. Sommaren 2015 kommer att minnas i grill-minne som sommaren vi grillade flankstek, tror att vi är uppe i 5 gånger hittills
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.