(jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl. 1,5 msk honung eller agave (uteslut eller tillsätt mer efter smak). 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. Grädda i mitten av ugnen i 225°C i 25 minuter. 1,5 msk honung eller agave (uteslut eller tillsätt mer efter smak). 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Jag gör kanske någon rätt i min Crock-pot som ofta bara blir godare av att stå till sig någon dag i kylen, eller gör lasagne eller köttfärssås som jag fryser in, potatis eller rotfrukter vi ska äta senare i veckan kan skalas och läggas i vatten, etc
Stek i mitten av ugnen i 225 grader tills potatisen är mjuk, ca 30 minuter (hur lång tid det tar beror på potatisstorleken). Låt detta stå ca 3 timmar så att smakerna tas upp av potatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.