Inte för att det på något sätt är ett dåligt tema - amerikanska sötsaker är så goda. Det är amerikanska sötsaker på caféer, på TV (ta Leilas program t ex), i böcker (t ex Två systrars söta) och även här i bloggvärlden
Veckomenyer & Topplistor. 53. Sist ut i topp5 under 2016 blir våra mest lagade och älskade vardagsrätter som utan tvekan kommer med oss in till 2017 års alla matlistor. topp5 -. vardagsmat 5 vardagsmat 2016
Och V var helt fantastisk - i 1,5 timme stod han på pallen i köket och bakade och dekorerade. Erka Perkas enkla munkar, 20 st1 ägg1 dl socker1 dl mjölk25 g smör, smält5 dl vetemjöl1,5 tsk bakpulver1 tsk vaniljsockerFritering. 25 g smör. 5 dl vetemjöl. 1,5 tsk bakpulver
Kyckling i topp. Köttbullar är inte på min topp fem, men det är mest för att jag är för lat för att rulla egna och för dum-stolt för att köpa färdiga, hehe
julgodis topp tre,. Här kommer mina topp tre-favoriter. 15 December 2018. julgodis topp 3,. julgodis topp 3,. Julgodisets topp 3. 15 mariannegodisar. 75 g smör. 25 minuter på medelhög värme tills smeten klarar kulprovet. Dela på Twitter 15 D. 15 mariannegodisar. 75 g smör
Vaniljbullar med sesamfrön, ca 20-25 st100 g smält osaltat smör2,5 dl mjölk25 g jäst1 ägg + 1 till pensling0,75 dl strösocker2 tsk salt (eller mindre om man använder saltat smör)1,5-2 tsk stötta kardemummakärnorca 8 dl vetemjöl specialsesamfrönRemons. 0,75 dl ljus muscovadosocker1 msk vaniljsocker75 g rumstempererat osaltat smörLjumma mjölken till 37° tillsammans med smöret och häll över den smulade jästen. Grädda i 250° i ca 8 min. Vaniljbullar med sesamfrön, ca 20-25 st
Tag ut tryfflarna från frysen, lossa dem ur formarna och stoppa ner dem i muffinsformarna. Sötsaker som för mig symboliserar kärlek här ohotat choklad och jordgubbar så det var lika snabbt givet att dessa två smaker skulle förenas i mina muffins
Veckomenyer & Topplistor. 2015-12-29, 13. Här kommer hela familjens 5 vego favoriter under året. Köttfärssås fast vego - Detta är 2015 års bästa vegetariska rätt. topp5. 1 5 vego 2015
Grädda i 175°C i 10-12 minuter. Den här Månadens sötsak gick under temat Lättlagat. Mitt uppe i bakandet, pillandet och knåpandet av sockerpasta och macroner kan det ibland bara vara ruggigt gott att bryta av med något riktigt enkelt
Störsocker 50 gVetemjöl 60 gBakpulver 2 gSalt 2 gSmör 70 gCream cheese 50 gVaniljsocker 1/2 tsk. Sätt ugnen på 175°. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. 125 ml vatten100 g strösocker1 msk RosvattenKoka up vatten med sockret i liten kastrull. 50 g. 125 ml vatten
=)White Chocolate and Brownie Cheesecake är väldigt rich och krämig eftersom jag använde Oreokex för bottnen och fyllde brownie i kaka också, på toppen läggar jag Browne i små bitar och hälla choklad sirap på toppen innan serveraMånga som älskar choklad jag rekommenderar det här recept
Så här kommer 5 favoriter med fisk. Fisk # 5 – Tonfisk med fräscha grönsaker. Jag äter inte fisk jätteofta även om man som liten alltid fick höra att ”ät fisk så blir du smart” och på senare tid har det väl mer varit ”ät fisk för att få i dig omega 3”
125 g mandelmjöl. 225 g florsocker. 4 normalstora äggvitor (125 g). 25 g socker. Väg upp 125 gram av det och lägg i en torr bunke. Månadens sötsak – utländskt 125 g mandelmjöl. 225 g florsocker. 4 normalstora äggvitor (125 g). 25 g socker. 125 gram av det och lägg i en torr bunke
75 g smör. Häll smeten i en smord och bröad sockerkaksform (ju äldre och mer inbakad desto bättre) och grädda i cirka 40 minuter i 175 grader. Månadens sötsak – klassiker 75 g smör
50 g jäst. 5 dl mjölk. Rulla varje del till en tjock längd (ca 50 cm lång) och skär i 18-20 delar. Rulla ut varje del till 12-15 cm långa stänger. Pensla eventuellt med uppvispat ägg och grädda i 225 grader i ungefär 8-10 minuter. Månadens sötsak – hemifrån 50 g jäst. 5 dl mjölk
Jag väger ca 50kg idag och jag räknar med att äta 60-100g protein/dag. I weigh about 50kg today and I expect to eat 60-100g of protein / day. ca 50kg idag och jag räknar med att äta
Glutenfria Pink velvet cupcakes (12st)60 g rumsvarmt smör150g socker1 ägg2-3msk jordgubbspulver1/2 tsk vaniljpulver1tsk röd karamellfärg150 g Lailas gula mjölmix1 1/4 dl filmjölk1 1/2 tsk vitvinsvinäger1/2 tsk salt1/2 tsk bikarbonatVispa smöret tillsammans med sockret med elvisp, häll sedan försiktigt ner ägget under fortsatt vispning. Grädda i 175 grader mitt i ugnen ca 20 min. 150g socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.