Varje gång man gör tonfisksallad så tänker man att man gör det för sällan. Och det är inte så konstigt för den är ju fylld med underbara smaker och härligt matig
Det räcker inte, för det blir så förbannat gott att man äter för mycket. Mal svartpeppar eller annan favvopeppar över (själv gillar jag den där "fem sorters peppar")Strö flingsalt över, men ta det lugnt och smaka för guds skull av
Börja med att hacka alla grönsaker till salladen och skölj av även tonfisken kan ni skölja av. Lägg sedan salladen och tonfisken i den skål du har valt att servera med,
Kokta ägghalvor SalladPaprika TomaterMorötter Basilika Gurka Ta vad du har hemma. 1 dl crémefrachie 1 mskmajonäs 1 pressad vitlöksklyfta1 msk olivolja Salt och pepparNjut. 1 mskmajonäs. 1 msk olivolja
Att äta varmmat biter inte riktigt på, så här blev det Tonfisksallad. La sallad, majs, tomat, ostbitar, vattenmelon i bitar, tonfisk i olja, kokt ägg och pastaröran på tallriken
Närapå sommarväder inspirerar till kall och lätt matmen icke för den skull mindrevälsmakande. Jag är inte överförtjust i fisk och skaldjur men tonfisk på burk går bra
sallad gjord på sallad, gurka, tomat, majs och äpple. Skala äggen, skär dem i mindre bitar. Servera med en dressing gjord på crème fraiche och chilisås till om du vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.