Den gick ju så himla fort att slänga ihop och jag åt den till en grönsallad toppad med fetaost. Jag sökte på billig och nyttig mat när jag ramlade över detta recept på tonfiskgryta hos Ida Warg
Något som man oftast alltid har hemma är ingredienserna till denna rätten, som man kan kompletterar med lite ångkokta grönsaker som blomkål och broccoli
Stek på dem lite och krydda meddragon på burk. Vänd på dem och peta i ädelost i hålet och låt sedan kycklingen puttra på i pannan med 5 dl matgrädde och lite salt och peppar
Det blev en riktig höjdarlunch idag efter träningen, det blev mycket mer mat än jag trodde, så nu har jag tre matlådor färdiga med denna gryta, men det gör ingenting, för det var så gott, så det äter jag med glädje fler gånger den närmasta tiden
Gör såsen genom att spilla på grädden och smaksätta med dijon efter smak och resten av dragonen. Hacka spenaten grovt, bryn den i smör med den finhackade vitlöken och salt och peppar tills den mjuknat en aning
De långa drinkarna med mycket läsk undviker jag gärna. Maraschinobäret behåller jag, men istället för Benedictin, Cointreau eller vad ni nu har i era slings, väljer jag Dragon blood
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.