Stek på dem lite och krydda meddragon på burk. Kycklingfilé som jag gör ett litet snitt i. Vänd på dem och peta i ädelost i hålet och låt sedan kycklingen puttra på i pannan med 5 dl matgrädde och lite salt och peppar
Rör ihopmed mjölet. Vispa med handvisp tills såsen är klumpfri. Rör ner dragonoch basilika. På bilden har jag serverat såsen till klyftpotatis, ugnsmorötteroch stekt kassler
Gör såsen genom att spilla på grädden och smaksätta meddijon efter smak och resten av dragonen. Hacka spenaten grovt, bryn den i smör med den finhackade vitlöken och salt och peppar tills den mjuknat en aning
Servera medpotatis. Blanda sill och crème fraiche. Låt sillen rinna av och skär den i ca 2 cm stora bitar. 2 dl Arla Köket lätt crème fraiche senap dragon & honung. Koktpotatis till 4 personer
Kyckling meddragon- & senapssås. Potatisen vänds runt i timjansoljaoch saltas med flingsalt. Ni som följer bloggen kanske har snappat upp att jag på gärna vill laga snabba maträtter som inte tullar på smaken
Servera med en lätt grönsallad ochcitron. Det är skönt på ett sätt för vi har haft så mycket omkringoss den senaste tiden men det hade varit trevligt att vara på någon nyårsfest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.