Grädda minibaguetterna enligt instruktioner på förpackningen. 12 minibaguetter. Koka äggen ca 9 min. Skär en skåra i mitten av varje baguett, nästan hela vägen igenom
4 Minibaguetter. Baka av baguetterna. Låt svalna. Stryk i lite pesto på kanterna. Ha i isberg. Ha i alla andra ingredienser och dekorera med basilikablad
Sätt ugnen på 225°. Låt tonfisk och majs rinna av. Skala och hacka löken. Blanda tonfisk, majs och lök med hälften av crème fraichen, smaksätt med salt och peppar
Till crostinin använde jag Fagerudds helkorns minibaguetter, som är helt acceptabla, men oj vad vi saknar Karins bröd och önskar hon sku kom hem från Frankrike och baka lite till oss
Något vi har alldeles för sällan till middag är bakad potatis, fråga inte när vi hade det sist (ja förutom dagens tips alltså) för det är fullständigt omöjligt att minnas
4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 6 minibaguetter flerkorn 1 gul lök 2 morötter 250 g broccolibuketter 1 msk olja 2 tsk curry 1 dl röda linser 1 l grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) salt och peppar 2 dl matyoghurt (10%) 125 g färskost paprika & chili Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.